Menu

Impro Comedy med Blandad sås - Impro No.1

Malmö

Babel
torsdag, 2 maj 2024 kl:19:30

Improgruppen Blandad sås bjuder på Extra allt – Improvision!
Efter flera succékvällar med improviserad teater bjuder Blandad sås och Babel nu in till en kväll med improteater och musik!
Blandad Sås bjuder in till extra allt – Improvision!
Strax dax för Eurovision i Malmö. Blandad sås orkar dock inte vänta till Eurovisionveckan utan bjuder på en egen melodifestival, veckan före. Festivalen dyker upp i föreställningens andra akt. Självklart är det publiken som röstar fram vinnaren.
Vi älskar sångerna och skratten, men förhåller oss mycket löst till den strikta schlagerformens ramar: urballade ballader, vitsiga visor och stödgalor för några som ni absolut inte tänkt på, kommer att sjungas ut på scenen under denna helt unika kväll!
Blandad sås är en konstellation av Malmös mer erfarna improvisatörer.
Musiker: Mats Larsson

Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

torsdag, 2 maj 2024 kl: 19:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad